Известие

Collapse
No announcement yet.

бучене от предните колела

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• бучене от предните колела

здравейте колеги имам много гаден проблем,значи като карам бавно 1 ва 2 ра и се чува едно гадно бучене от предните колела след като засиля спира да бучи но като спирам пак започва и се чува доста силно имате ли идея от какво може да е лагер или гуми уж гумите са хубави ама знам ли ?
    156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Кви са гумите, зимни летни....
    Да не са нещо назъбени.......
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

Гумите са си летни ходих на гумаджия оня ми вика че от гумата нищо не ставало то какво друго да ми каже гумаджия хах :Д да не стане така да взема гуми и след това да се налага да правя и лагер и да се набутвам допълнително така и така съм почнал с въпросите още нещо ме притеснява термостата ми при студено време едвам едвам качва до 60 70 много ли е вредно да я карам колата така че ще мога да го сменя чак след седмица 2
      156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Първоначално публикувано от EpoTuk Покажи съобщение
        много ли е вредно да я карам колата така че ще мога да го сменя чак след седмица 2
        Карай си 2-те седмици спокойно, нищо и няма...
        156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Че и лятото може да изкараш така.
          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Първоначално публикувано от EpoTuk Покажи съобщение
            Гумите са си летни ходих на гумаджия оня ми вика че от гумата нищо не ставало то какво друго да ми каже гумаджия хах :Д да не стане така да взема гуми и след това да се налага да правя и лагер и да се набутвам допълнително така и така съм почнал с въпросите още нещо ме притеснява термостата ми при студено време едвам едвам качва до 60 70 много ли е вредно да я карам колата така че ще мога да го сменя чак след седмица 2
            Няма ли от кой да вземеш две здрави гуми да отхвърлиш вероятността шума да е от гумите?
            _156_2,4_JTD_136hp_-EX
            156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение
              Няма ли от кой да вземеш две здрави гуми да отхвърлиш вероятността шума да е от гумите?
              ... дори по-лесно - завърти си предните отзат и пробвай ...

Comment

Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщение

за жалост няма колега но мисля да направя това което казва колегата по доло да ги разменя това е добър вариант

Comment

Working...
                X