здравейте колеги имам много гаден проблем,значи като карам бавно 1 ва 2 ра и се чува едно гадно бучене от предните колела след като засиля спира да бучи но като спирам пак започва и се чува доста силно имате ли идея от какво може да е лагер или гуми уж гумите са хубави ама знам ли ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
бучене от предните колела
Collapse
X
-
бучене от предните колела
Тагове: Няма
-
Гумите са си летни ходих на гумаджия оня ми вика че от гумата нищо не ставало то какво друго да ми каже гумаджия хах :Д да не стане така да взема гуми и след това да се налага да правя и лагер и да се набутвам допълнителнотака и така съм почнал с въпросите още нещо ме притеснява термостата ми при студено време едвам едвам качва до 60 70 много ли е вредно да я карам колата така че ще мога да го сменя чак след седмица 2
Comment
-
Първоначално публикувано от EpoTuk Покажи съобщениемного ли е вредно да я карам колата така че ще мога да го сменя чак след седмица 2
Comment
-
Първоначално публикувано от EpoTuk Покажи съобщениеГумите са си летни ходих на гумаджия оня ми вика че от гумата нищо не ставало то какво друго да ми каже гумаджия хах :Д да не стане така да взема гуми и след това да се налага да правя и лагер и да се набутвам допълнителнотака и така съм почнал с въпросите още нещо ме притеснява термостата ми при студено време едвам едвам качва до 60 70 много ли е вредно да я карам колата така че ще мога да го сменя чак след седмица 2
_156_2,4_JTD_136hp_-EX
156 FL 1,9 JTD 115hp "05
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениеНяма ли от кой да вземеш две здрави гуми да отхвърлиш вероятността шума да е от гумите?
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravko_ss Покажи съобщениеНяма ли от кой да вземеш две здрави гуми да отхвърлиш вероятността шума да е от гумите?
за жалост няма колега но мисля да направя това което казва колегата по доло да ги разменя това е добър вариант
Comment
Comment